Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Anticelulitic

Celulita este afecțiune ce poate interfera cu calitatea vieții, având atât un impact fizic, cât și unul emoțional. Mai frecventă în rândul femeilor, celulita poate să apară sub diverse forme, unele care pot conduce la disconfort și durere sporită, precum și la un aspect neplăcut al pielii, care își pierde elasticitatea și fermitatea. 

Ce este masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic este o tehnică populară de masaj care are ca scop reducerea celulitei, prin dizolvarea depozitelor de grăsime subiacente. Stilul de viață, alimentația și obiceiurile zilnice influențează în mod direct modul în care ne simțim și în care arătăm, iar aici putem include chiar și celulita.

Principiile de bază ale masajului anticelulitic

Această tehnică de masaj este concepută pentru a îmbunătăți circulația și pentru a reduce retenția de lichide prin descompunerea depozitelor de grăsime. Principiul cel mai important al acestui tip de masaj este oferirea unei alternative neinvazive la alte tratamente, o alternativă eficientă și care nu produce disconfort. 

În urma masajului anticelulitic efectuat în mod regulat se obține o piele mai fină și mai tonifiată, astfel că putem accentua și principiul încrederii în propria persoană, printr-un aspect fizic mai plăcut.  

Putem enumera, pe scurt, unele dintre cele mai importante beneficii ale masajului anticelulitic:

Aceste beneficii se mențin, de obicei, pe termen lung. Condiția este ca pacientul să apeleze în mod regulat la terapia prin masaj anticelulitic și să adopte un stil de viață cât mai sănătos și mai echilibrat.

Programează o ședință de masaj anticelulitic

Când să programezi o ședință de masaj anticelulitic?

Persoanele care remarcă faptul că pielea devine tot mai laxă și că fermitatea dispare, lăsând loc aspectului de coajă de portocală, pot apela cu încredere la masaj anticelulitic ca formă de combatere a celulitei, dar și ca modalitate de prevenție a acesteia. Prin urmare, poți utiliza masajul anticelulitic și înainte ca pielea să își piardă din calitate în mod evident și vizibil.

Cât durează masajul anticelulitic?

O ședință durează între 30 și 50 minute, în funcție de gradul de afectare al pielii și de nivelul de toleranță pe care pacientul îl are. Masajul anticelulitic poate reprezenta o terapie adjuvantă, iar terapeutul oferă sfaturi pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase în stilul de viață, pentru a preveni accentuarea celulitei.

Oferta Masaj anticelulitic

  Terapii complementare sugerate

  Fă-ți o programare

  Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
   Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
   • Image
   • SKU
   • Rating
   • Price
   • Stock
   • Availability
   • Add to cart
   • Description
   • Content
   • Weight
   • Dimensions
   • Additional information
   Click outside to hide the comparison bar
   Compare