Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Roci Vulcanice

Masajul cu roci vulcanice este un tratament din Orientul Îndepărtat care a fost folosit de mai bine de 1000 de ani, iar astăzi reprezintă o parte integrantă a planurilor de tratament care se concentrează inclusiv pe relaxarea totală și pe provocarea unor stări de liniște și de bine.  

Rulează videoul

Ce este masajul cu pietre vulcanice?

Acest tip de masaj se bazează pe căldură, prin aplicarea de roci vulcanice pe zonele tensionate și afectate de stres sau de dureri. Terapia cu pietre vulcanice are efecte de tratament termic și ajută în mai multe situații. 

Principiile de bază ale masajului cu pietre vulcanice

Masajul cu roci vulcanice, cunoscut și sub numele de masaj cu pietre fierbinți, este o tehnică ce se bazează pe utilizarea pietrelor netede și încălzite, cu scopul de a manipula țesuturile moi ale corpului. 

Principiile și beneficiile masajului cu pietre vulcanice

Programează o ședință de masaj cu roci vulcanice

Cum decurge o ședință de masaj cu pietre vulcanice?

În timpul unei ședințe de masaj cu pietre vulcanice, terapeutul utilizează pietre netede și încălzite pentru a masa mușchii și țesuturile moi ale corpului. Dimensiunile rocilor diferă în funcție de efectele care se doresc. 

Specialistul încălzește pietrele folosind fie un aparat special, fie apă fierbinte, iar odată ce acestea au ajuns la temperatura potrivită, se plasează direct pe piele. În unele cazuri, cu ajutorul pietrelor se vor masa anumite zone de pe corp, cu mișcări lungi și circulare. 

Cât durează o ședință de masaj cu pietre vulcanice?

Sesiunea poate dura între 50 și 80 de minute, în funcție de pacient și de obiectivele tratamentului. Terapeutul este în permanență alături de tine și îi oferă acesteia toate informațiile necesare. 

Când să programezi o ședință de masaj cu pietre vulcanice?

Masajul cu pietre vulcanice reprezintă o terapie alternativă recomandată tuturor persoanelor care doresc să se bucure de o stare mai bună pe termen lung. De asemenea, este util sportivilor și pacienților care au nevoie de detensionare musculară și de ajutor pentru reducerea durerilor de orice tip și pentru diminuarea stresului și a anxietății. 

Oferta Masaj sportiv

Terapii complementare sugerate

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare