Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Osteopatie

Gândește-te la un corp aliniat corect ca la o mașină bine reglată pe care o poți lua într-o călătorie, față de una care are nevoie de service complet (anvelope noi, echilibrări și un schimb de ulei), iar la terapeut ca la un mecanic ce intervine pentru a așeza pe poziție toate componentele.

Osteopatia este o formă sigură și eficientă de tratament, practicată cu succes în ameliorarea durerilor,  incontinență urinară, scolioză, migrene, astm, aplicată pacienților adulți și copiilor de toate vârstele.

Ce este un tratament osteopatic?

Tratamentul osteopatic lucrează pentru a aduce alinierea corpului înapoi la o stare normală, astfel încât acesta să poată funcționa ca o unitate coerentă. Când structura corpului este bine aliniată, corpul se poate mișca și poate funcționa optim. Aceasta înseamnă că organismul poate prelua și se poate adapta la loviturile și vânătăile zilnice din viața de zi cu zi. Când corpul este într-o aliniere nepotrivită, pot apărea disfuncționalități.

Gândiți-vă la un corp aliniat corect ca la o mașină bine reglată pe care o puteți lua într-o călătorie, față de una care are nevoie de anvelope noi, o aliniere și un schimb de ulei.

Un osteopat caută în corp dezechilibre structurale și lucrează cu țesuturile corpului (fascia, mușchii, oasele și ligamentele) pentru a elimina restricțiile.

Când mișcarea este îmbunătățită, vasele de sânge, vasele limfatice și nervii sunt capabili să trimită nutrienți, să elimine deșeurile și să propage o comunicare nervoasă adecvată. Acest lucru pune corpul într-o poziție mai bună pentru a se autoregla și a se autovindeca, ceea ce oferă în cele din urmă o calitate mai bună a vieții.

Care sunt principiile de bază ale osteopatiei?

Programează-te la o ședință de osteopatie

Când să programezi un tratament osteopatic?

Osteopatia este o formă sigură și eficientă de tratament manual pentru persoane de toate vârstele, inclusiv pentru copii. Deși este adesea integrată ca parte a unui stil de viață sănătos, s-a observat, de asemenea, că ajută la ameliorarea următoarelor afecțiuni:

Când osteopatia are recomandări și în pediatrie?

Cei mici, intrauterine, trec printr-o călătorie destul de mare: trebuie să crească și să se conformeze în spațiul mic oferit în burtă, pentru ca apoi să treacă prin canalul îngust de naștere sau prin mica deschidere abdominală la cezarană. Oasele craniene, coloana vertebrală și sistemul nervos lucrează toate împreună. Orice schimbare ușoară a poziției acestor structuri poate crea dezarmonie în întregul sistem. Un tratament osteopatic poate ajuta la:

Cât durează o ședință și un tratament?

Un tratament osteopatic are o duartă de 30-40 de minute și veți avea un tratament aproximativ o dată pe săptămână timp de aproximativ 6 săptămâni. După care, se va face o re-evaluare pentru a determina frecvența programarilor în continuare.

Majoritatea pacienților vor scădea treptat până la o frecvență de mentenanta de o dată pe lună sau la nevoie.

Cât durează tratamentul?

În funcție de afecțiune, ar trebui să observați imediat o îmbunătățire generală a bunăstării dumneavoastră. Efectul general al tratamentului va fi observat în aproximativ 3 zile după aceea. Vă puteți aștepta ca simptomele să revină în decurs de o săptămână, dar cu mai puțină intensitate și severitate. Scopul este de a crește timpul de la momentul în care primiți tratamentul până la punctul în care durerea revine din ce în ce mai mult.

Când osteopatia are recomandări și în pediatrie?

Deși tratamentul osteopatic este considerat sigur pentru majoritatea oamenilor, există câteva situații în care trebuie să fim precauți. Unele dintre aceste situații sunt:

Oferta Osteopatie

Servicii complementare sugerate

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare