Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Masaj

Experința o putem numi, simplu, hard reset și te ajută să te recuperezi după o perioadă cu activitate intensă și să obții un boost de energie: relaxare totală, stare generală mai bună, detensionare fizică, energie sporită, productivitate crescută, resetare și reîncărcare, diminuarea stresului.

80 de minute doar pentru tine, o oază de liniște întru-un ambient plăcut. Ceaiul de plante, muzica ambientală, aromaterapia, prosoapele încălzite și uleiurile esențiale sunt toate parte din aceeași experiență unică pe care tu o meriți din plin.

Rulează videoul

Ce este masajul Alchimeia?

Viața contra cronometru și puținul timp liber pe care îl ai pentru a te îngriji de propria persoană sunt factori externi ce pot conduce la disconfort și probleme de sănătate care, în timp, se pot agrava.

Crezul nostru, la Alchimeia, este acela că echilibrul reprezintă principalul obiectiv pe care, indiferent de vârstă și de alte criterii, chiar e nevoie să îl ai. Ne referim aici la echilibrul între cele 3 planuri care guvernează (sau nu) asupra bunăstării tale: fizic, mental, emoțional.

Masajul Alchimeia este un masaj de relaxare pe care îl recomandăm cu inima deschisă oamenilor care ne trec pragul. Starea de bine pe care o ai în timpul acestei terapii manuale reprezintă o sursă de energie care te va ajuta să te resetezi și să te bucuri mai mult de activitățile zilnice.

Ce are la bază masajul Alchimeia?

Principiul cel mai important al masajului Alchimeia este relaxarea. Tehnicile utilizate implică detensionarea întregului corp și obținerea unui efect similar și din punct de vedere psihic. Este foarte important pentru noi ca pacientul să plece din clinică cu o stare vizibil îmbunătățită și cu o doză crescută de energie. În timpul masajului, simți cum o stare de bine te îmbrățișează și te eliberează de stresul pe care, inevitabil, îl acumulezi în fiecare zi.

Această relaxare profundă pe care o generează masajul Alchimeia conduce automat și la următoarele principii pe care este bazată terapia: detensionare musculară, dar și îmbunătățirea circulației și a metabolismului. Masajul senzorial complet și complex are beneficii numeroase asupra stării generale și asupra organismului privit ca întreg.

Am putea numi un nou principiu, și anume principiul de hard reset, care ajută organismul să se recupereze și să obțină o doză de energie nouă, pentru ca să înțeleagi cât de important este să te conectezi cu propria persoană și să te relaxezi.

Așadar, putem întocmi o listă, pe scurt, a celor mai importante beneficii ale masajului Alchimeia:

Meriți 80 minute doar pentru tine, experiența este memorabilă

Masajul Alchimeia este recomandat tuturor persoanelor care simt nevoia să se elibereze de stres și să se bucure de un restart al întregului sistem, din punct de vedere fizic și psihic. În timpul acestui masaj acționăm asupra corpului, cu impact și la nivel mintal, ceea ce îți produce efecte foarte bune fizic și neurologic.

Cum decurge masajul Alchimeia?

Prin masajul Alchimeia ne propunem să oferim pacienților o oază de liniște. Mai mult decât terapia manuală pe care o facem, ne axăm și pe tehnicile de relaxare, concentrându-ne pe detensionare și pe insistența în punctele reflexele: tălpi, cap și palme.

Înaintea masajului oferim un ceai de plante, de asemenea cu efecte de calmare și relaxare, iar atmosfera este în sine foarte liniștită și potrivită în context. Muzica ambientală, aromaterapia, prosoapele încălzite și uleiurile utilizate sunt toate parte din același peisaj îmbietor.

Cât durează ședința de masaj Alchimeia?

O ședință durează 80 de minute, tehnicile de relaxare fiind utilizate în moduri atent studiate, cu scopul de a oferi o experiență pozitivă din toate punctele de vedere.

Ofertă masaj

Terapii complementare sugerate

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre terapiile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare