Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Regulament campanie

Regulament Campanie ”Dăruiește Experiențe”

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei „Dăruiește experiențe” denumit în continuare „Organizator” este Kinetic Fit SRL cu sediul în Sat Valea Ursului, Com. Miroslava, Lot 12, jud. Iași, înregistrată la O.R.C sub nr. J22/284/2014, CUI 32824191.
Campania va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit în continuare „Regulament”, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CAMPANIEI
 1. Campania se va desfășura la sediul clinicii Alchimeia situată în str. Sf. Lazăr nr. 1, Iași și online pe site-ul https://alchimeia.ro/.
 2. Perioada de desfășurare a campaniei este 1 februarie 2024 – 8 martie 2024.
 3. Voucher-ul cadou are valoare nominală și poate fi utilizat o singură dată, exclusiv în cadrul clinicii Alchimeia.
 4. Valabilitatea unui voucher este de 12 luni de la data achiziționării acestuia.
 5. Voucherele cadou sunt transmisibile și pot fi oferite sub formă de cadou.
 6. După expirarea perioadei de valabilitate, voucher-ul cadou este considerat nul. Posesorul voucher-ului cadou are întreaga responsabilitate în legatură cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind îndreptățit la niciun fel de despăgubire din partea Organizatorului.
SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice majore, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului sau rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acestă campanie are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri, a prevederilor prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea Nr.677/ din 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Toți participanții își pot exercita drepturile conform legislației în vigoare.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la acestă Campanie, participanţii trebuie să urmeze următorii paşi:

 1. Să citească cu atenție Regulamentul de participare la campanie;
 2. Să achiziționeze un serviciu de la Organizator în perioada campaniei.
 3. Sa furnizeze numele persoanei care va beneficia de voucher. Pt voucherul digital, dă-ne de știre pe adresa de email contact@alchimeia.ro și îți trimitem voucher-ul pe adresa de email pe care ai introdus-o la achiziție, în maxim 24 de ore. Dacă ai optat pentru voucher fizic, îl poți ridica de la sediul nostru din Str. Sf. Lazăr, nr. 1, Iași.
SECȚIUNEA 6. LIMITAREA RĂSPUNDERII
 1. Voucher-ul cadou este un produs la purtător, nominal, fiind transmisibil prin simpla remitere de la o persoană la alta, responsabilitatea utilizării acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Voucher-ul cadou este transmisibil, putând fi utilizat și de o altă persoană decât cea căreia i s-a oferit de către achizitorul inițial.
 2. Organizatorul nu își asumă răspunderea și nu va înlocui voucher-ul cadou în caz de furt, pierdere, rătăcire sau deteriorare. În aceste situații, contravaloarea fiecarui voucher cadou se consideră pierdută, nefiind posibilă nici un fel de despăgubire în legatură cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a voucher-ului cadou de către deținatorul acestuia.
SECȚIUNEA  7. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORULUI
 1. Organizatorul este exonerat de răspundere în caz de forță majoră sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.
 2. Pentru scopul acestui regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator și a cărui apariție îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin prezentul regulament. În categoria acestor evenimente sunt incluse, fără a se limita la acestea: războaie, incendii, inundații, greve și blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum și orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.
 3. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice situații ce ar putea rezulta din folosirea de către o alta persoană decat participantul a voucher-ului cadou.
SECȚIUNEA 8. DISPOZIȚII FINALE

Prin achiziționarea/utilizarea unuia sau mai multor vouchere cadou, clienții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si condițiilor prezentului Regulament.

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare