Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Regulament intern

Informare privind prevederile Regulamentului Intern al SC KINETICFIT SRL

Pentru o bună desfășurare a programului medical de recuperare, vă aducem la cunoștință următoarele prevederi ale regulamentului intern al SC KINETICFIT SRL:

Cunoașterea, însușirea și respectarea prezentului regulament este acceptat de toate persoanele care frecventează KineticFIT, iar prin plata unei ședinte sau abonament, certificați respectarea prezentului regulament.

Accesul în sala de kinetoterapie se face doar cu echipamentul sportiv adecvat și încălțăminte de schimb sau șosete.

Accesul la camerele de tratament se face doar cu încălțăminte de schimb și îmbrăcăminte lejera pentru a facilita tratamentul.

Programul de funcționare este între orele 07:00- 20:00 în zilele de luni până vineri și sâmbăta 8:00-14:00.

Vă rugăm să vă lăsați telefoanele mobile și bunurile personale încuiate în vestiar, KineticFIT nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau dispariția lucrurilor personale lăsate sau uitate în incinta spațiului, monitorizat video în mod continuu în zonele legal premise.

Din motive de igiena personală și respect față de ceilalți pacienți, vă rugăm să vă aduceți un prosop de baie sau sa solicitați unul, personalului prezent în sală sau la recepția clinicii. Folosirea prosoapelor nu este taxată suplimentar.

Este recomandat dușul și antiperspirantul înainte de a intra la tratament în sala de kinetoterapie, masaj, fizioterapie.

Orice tip de abonament este individual, netransmisibil altor persoane si este valabil 30 zile pentru abonamentul de 4, 5, respectiv 8 ședințe și de 45 zile pentru abonamentul de 10, respectiv 12 ședințe.

Plata consultației și aprogramului de recuperare se va face integral prin numerar, card bancar sau altă formă legală de plată convenită de comun accord, la prima ședință. Costul serviciilor precum și durata lor, a produselor comercializate, cu excepția abonalentelor aflate în vigoare, pot fi modificate în conformitate cu decizia administrației societății, fară preaviz și vor fi afișate pentru consultare.

Sumele plătite de către benefiaciar cu titlul de preț al abonamentului nu se restituie indiferent dacă acesta utilizează efectiv sau nu serviciile menționate în abonament, cu respectarea perioadei de valabilitate a acestuia.

Toți beneficiarii pot beneficia de suspendarea abonamentului, la cerere, pentru o perioadă de maxim 30 zile pentru abonamentele care au fost încheiate pentru 6 luni sau 12 luni și respectiv pentru o perioadă de maxim 14 zile, pentru abonamentele care au fost încheiate pentru 3 luni. Suspendarea abonamentului operează numai în bază completării de către membru a unui formular de tip ,,Cerere de suspendare”, aflat la recepția centrului Kinetic Fit și numai în baza predării de către beneficiar a cartonașului de abonament către un reprezentant autorizat al KineticFit. Suspendarea abonamentului nu poate fi acordă retroactiv.

Beneficiarul este invitat să utilizeze în mod adecvat echipamentele sportive și dotările, numai în conformitate și sub stricta supraveghere a terapeutului, în caz contrar el își asumă răspunderea pentru expunerea la accidentări sau traumatisme ce pot surveni în urma utilizarii necorespunzatoare a echipamentelor. Persoana care platește o ședință/abonament trebuie să aplice întocmai prezentul regulament.

Anularea unei ședințe de kinetoterapie/fizioterapie/masaj sau orice alt serviciu oferit de KineticFit se face cu minim 24h înainte de data și ora programării, prin telefon sau email, în caz contrar ședința va fi pontată ca și efectuată (0752.546.386 /0332.144.116) sau receptie@alchimeia.ro.

Ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul în incinta KineticFit:

 • persoanelor sub influența alcoolului sau drogurilor;
 • persoanelor cu igienă personal precară sau în haine murdare;
 • persoanelor însoțite de animale;
 • persoanelor care nu dețin încălțăminte de schimb pentru sălile de kinetoterapie care presupun acestă condiție.

Abonamentul se poate anula în urmatoarele condiții:

 • nerespectarea prezentului regulament;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât și a unui comportament care să prejudicieze imaginea centrului;
 • nerespectarea regulilor de igienă ale clinicii.

Conducerea clinicii va fi înștiințată de eventualele observații prin email la adresa: receptie@alchimeia.ro sau prin formularul de contact de pe www.alchimeia.ro

Conducerea clinicii își rezervă dreptul de a introduce noi puncte în regulament, specificând data modificării și afișând conținutul la avizierul de la intrare, cât și pe site, sub forma actualizată.

Prestator,
SC KineticFIT SRL

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare