Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Echipa

Scopul echipei Alchimeia este de a furniza terapii de recuperare medicală de calitate și de a răspunde nevoilor pacienților într-un mod eficient și profesionist, oferind suport medical, dar și moral.

Echipa Alchimeia își propune să fie inovatoare, să investească în educația continuă a angajaților și a pacienților și să aducă pe piață tehnologii de ultimă generație, pentru a-și îmbunătăți constant serviciile. Ne recomandă o echipă experimentată, formată din practicieni în domeniul recuperării, oameni cu empatie și respect față de pacient.

AllEchipă MedicalăTSNF H3Consultații și evaluăriKinetoterapie adulțiPediatrikaFizioterapieTerapia manualăTecar și MasajRecepțieAdministrativ

Dr. Ecaterina Istov

Director medical Alchimeia, Medic primar recuperare, medicina fizică și balneologie

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul U.M.F. Iași, doamna dr. Istov Ecaterina este Medic primar recuperare, medicina fizică și balneologie, cu 17 ani de experiență în domeniul recuperării medicale. Pasionată de domeniul în care activează, și-a continuat specializările atât în țară, cât și în străinătate, activând cu mult profesionalism în cariera sa. Motivată de dorința de vindecare, dar și datorită empatiei sale, a responsabilității de care dă dovadă și răbdarea zilnică, aceasta obține rezultate remarcabile în recuperarea medicală în cadrul echipei Alchimeia.

Alexandru Baciu

Fondator Alchimeia, Fizioterapeut cu specializări în P-DTR, Chiropractică și Coaching

Licențiat în „Kinetoterapie în traumatologia sportivă”, diplomă obținută în cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Alexandru finalizează studiile de master în cadrul aceleiași universități, își începe activitatea la secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Botoșani, în calitate de voluntar, apoi ca angajat. Alege domeniul privat, fiind kinetoterapeut în cadrul primului spital privat din Iași, iar din 2014 este fondatorul centrului de recuperare KineticFIT.

Dr. Narcis Ilioaia-Cozmescu-Petraru

Medic Specialist Ortopedie Pediatrică, competență în ecografia de șold la nou-născut

Absolvent al facultății de Medicină Generală, UMF “Gr. T. Popa”, Iași, competență în ecografia de șold la nou-născut, membru activ al Societății Europene de Ortopedie Pediatrică.

Dr. Cozmescu are în portofoliul profesional cursuri de perfecționare și conferințe organizate în Viena, în cadrul EPOS (Societatea Europeană de Ortopedie Pediatrică).

Dr. Irina-Ioana Loghin

Medic primar Recuperare, Medicina Fizica și Balneologie, Medic primar Expertiza Medicala, Medic specialist Geriatrie - Gerontologie Competenta in Ultrasonografie generală, Ingrijiri paliative și Ecografia musculo-scheletala in reabilitarea medicala

Pacienții care ai trecut pragul clinicii pentru ecografii musculo-scheletale au avut plăcerea de a interacționa cu doamna Dr. Irina-Ioana Loghin, medic primar Recuperare Medicală, specialist în interpretarea ecografiilor de părți moi.

Doamna doctor, prin experiența celor 23 de ani de practică medicală și prin felul dânsei de a fi, blând și empatic, transformă vizita la medic pentru investigație imagistică într-o amintire plăcută.

Dr. Ana Maria Damaschin

Medic primar Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul U.M.F. Iași, doamna dr. Damaschin Ana Maria are o experiență de 13 ani în calitate de Medic Primar în recuperare, medicină fizică și balneologie, cu competențe în homeopatie și bioetică medicală.

Membră a Societății de Reabilitare Medicală și a Societății de Homeopatie Clinică, doamna dr. Damaschin Ana Maria împărtășește: „Am ales să fiu medic și să lucrez în cadrul clinicii Alchimeia pentru că aici se acordă o atenție deosebită pacientului în ansamblu, nu doar durerii fizice, ci și celei ‘sufletești’. În această clinică, tratăm OMUL conform principiului trup-minte-suflet.

Toate tainele sufletului se află în durere! Îmi place să comunic intens cu pacienții, să îi ascult și apoi să îi consult. Pentru mine, comunicarea și empatia sunt esențiale; astfel, câștig încrederea pacienților și terapia devine mai eficientă.’’

Dr. Conf. Daniela Boișteanu

Medic Primar Pneumolog, competență de Somnologie și Ventilație Noninvazivă

Doamna Dr. Conf. Daniela Boișteanu, medic primar pneumolog cu o experienta de 30 de ani,  și-a început activitatea în diagnosticul și tratamentul tulburărilor respiratorii de somn încă din 2005, continuând această misiune cu devotament până în prezent. Din 2013, face parte din echipa de formatori a viitorilor specialiști în Somnologie, contribuind la dezvoltarea cunoștințelor în domeniu.

Activitatea sa de cercetare s-a concretizat în numeroase articole și prezentări la manifestări științifice, iar contribuția sa este reflectată și în publicarea unor cărți care au deschis noi orizonturi în domeniul Somnologiei.

În diagnosticul și tratamentul pacienților cu tulburări de somn, Dr. Boișteanu promovează o abordare interdisciplinară, colaborând permanent cu specialiști cardiologi, neurologi, psihiatri, diabetologi, nutriționiști, medici ORL și pediatri. Această colaborare eficientă în cadrul consulturilor interdisciplinare contribuie la elaborarea unui plan de tratament personalizat, oferind pacienților posibilitatea de a experimenta un somn odihnitor.

Dr. Alina Dimache

Medic specialist Neurologie cu atestat în Somnologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T Popa” Iași și a studiilor universitare de Master în Medicina Somnului, Universitatea Oxford.

Doamna doctor este membră a Grupului de Lucru Neuroreabilitare din cadrul Academiei Europene de Neurologie din 2018 și până în prezent.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T Popa” Iași, promoția 2015, a  început rezidențiatul în Neurologie în cadrul Clinicii de Neurologie a Spitalului Clinic de Recuperare Iași, susținând examenul de medic specialist în octombrie 2019.

Doamna doctor este membră a Grupului de Lucru Neuroreabilitare din cadrul Academiei Europene de Neurologie din 2018 și până în prezent.

Interesul în patologia somnului  este evidențiat prin participarea la numeroase cursuri/manifestări  naționale și internaționale pe această temă.

Dr. Cristian Istov

Medic specialist ortopedie și traumatologie

Absolvent al facultății de Medicină Generală, UMF “Gr. T. Popa”, Iași, membru activ al Societatii Romane de Ortopedie si traumatologie, dl doctor si-a completat experienta profesionala cu studii de specialitate in strainatate,  pentru ca pacientii sai sa beneficieze de indrumari catre cele mai noi metode de diagnostic si tratament de specialitate.

Psih. Amalia Constantin

Psiholog clinician, Logoped, Psihoterapeut

Psiholog clinician principal și psihoterapeut  cu 16 ani de experiență în domeniul medical, 21 de ani experiență în lucrul cu copiii și familiile acestora, Amalia Constantin este motivată de dorința de a susține și de a fi acolo când e nevoie în cadrul echipei Alchimeia.

Gabriel Mihai

Coordonator departament Kinetoterapie, Fizioterapeut cu specializări în P-DTR și Schroth

Gabi îmbină activitatea de fizioterapeut cu cea de management, în calitate de coordonator al departamentului Kinetoterapie al clinicii Alchimeia. Este fizioterapeut specializat în terapia P-DTR și terapia 3D Schroth. Are o experiență de peste 6 ani dobândită în domeniul recuperării, având de-a lungul timpului numeroase cazuri în care a redat pacienților bucuria de a fi bine, sănătoși.

Dacă l-ai cunoscut pe Gabi în sala de kinetoterapie, remarci la el delicatețea limbajului și atenția acordată manevrelor de terapie, cu focus pe toate semnalele transmise de corpul tău, astfel încât fiecare ședință de tratament să fie la final o experiență plăcută.

Marian Albert

Fizioterapeut cu specializări în P-DTR și Chiropractică

Marian este absolvent al Facultății de Științe ale Mișcării Sportului și Sănătății, cu specializare în Kinetoterapie și Motricitate Specială, având o experiență de peste 6 ani în domeniu. A pus mereu pe primul loc afecțiunile pacienților, fiind orientat spre găsirea celor mai bune soluții în tratarea acestora. Calmul și perseverența alcătuiesc cartea lui de vizită.

Nicoleta Ailenei

Fizioterapeut

Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul recuperării medicale, participând de-a lungul timpului la diverse cursuri și workshop-uri de dezvoltare profesională, Nicoleta este empatică și blândă, își îndreaptă toată atenția și energia pozitivă pacienților, aceștia simțind transmițând o stare de bine și de liniște în prezența ei.

Anca Farcaș

Fizioterapeut

Anca Farcaș, fizioterapeut cu 4 ani experienta la centrul de recuperare Alchimeia, absolventa a facultatii de  Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare medicala, are o experienta cuprinzatoare consolidata de cursuri adiționale in domeniul masajului, kinetoterapiei si al pilatesului. Aceste cunoștințe adiționale ii permite să ofere o abordare holistică și personalizată pentru fiecare pacient, ajutându-i să-și recâștige și să-și îmbunătățească starea de sănătate și mobilitatea.

Pasionată de recuperarea și îmbunătățirea calității vieții pacienților, Anca este dedicată în mod constant învățării continue pentru a aduce cele mai bune practici în clinica. Cu fiecare pacient lucreaza cu atenție și empatie, creând planuri de tratament personalizate și motivându-i să-și atingă obiectivele de sănătate și bunăstare.

Ana Jora

Coordonator departament Terapii Adulți (masaj și fizioterapie), Fizioterapeut, Tehnician Nutriționist, NLP Practitioner

Ana, îmbină activitatea de fizioterapeut cu cea de management, în calitate de coordonator al departamentului Terapii Adulți al clinicii Alchimeia. Este fizioterapeut specialist în nutriție și programare neurolingvistică, având o experiență de peste 12 ani în domeniu, dobândită atât în România, cât și în Germania, unde a lucrat cu pacienți cu diferite patologii.

Atenția pentru detalii și empatia o caracterizează pe colega noastră, aceste calități fiind atuuri folosite și în activitatea ei profesională de kinetoterapeut.

Alexandra Puiu

Fizioterapeut cu specializări în P-DTR și terapia 3D Schroth

Plină de dinamism și de dorința de schimbare în bine, Alexandra se bucură de o experiență de 7 ani în domeniul Kinetoterapiei. Aceasta este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, finalizând și Masterul în Metode Fizice Aplicate în Kinetoterapie. A adunat în portofoliul carierei sale rezultate remarcabile în corectarea posturii prin terapia 3D Schroth și terapia P-DTR., dar și datorită empatiei și implicării de care dă dovadă față de pacienții săi.

Andrei Cătălin Ionițe

Fizioterapeut cu specializări în P-DTR, Chiropractică și Osteopatie

Șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași, licențiat în Kinetoterapie și motricitate specială,  diplomă obținută în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. A continuat perfecționarea sa prin Programul de master: Kinetoterapia în traumatologia sportivă, în cadrul aceleiași Universități precum și prin înscrierea la Prima Școală de Osteopatie din România.

Dorind mai mult a continuat studiul prin obținerea în 2019 a titlului de Doctor și înscrierea la cursurile de P-DTR (Deep Proprioceptive Tendon Reflex).

Până în prezent Cătălin însumează peste 10 ani de experiență în domeniu, 4 cărți publicate, peste 29 de articole internaționale, peste 28 de conferințe naționale și internaționale, peste 8 distincții, afilieri naționale și cursuri de formare profesională.

Adina Hoanță

Coordonator departament Terapii Copii, Pediatrika, fizioterapeut cu specializări în terapia VOJTA, terapia 3D SCHROTH, OMTRO

Adina îmbină pe plan profesional activitatea de fizioterapeut cu cea de management, în calitate de coordonator departament Terapii Copii al Alchimeia. Este fizioterapeut specializat în terapia 3D Schroth, OMTRO și din 2020 în curs de specializare în terapia Vojta. Experiența de peste 8 ani dobândită în cadrul Centrului de Recuperare Medicală Kinetic Fit o ajută să trateze fiecare caz cu deosebită empatie și profesionalism.

Carmen Cătălina Iosub

Fizioterapeut cu specializări în terapia MASGUTOVA

Catalina este specializată în Terapia Masgutova (Integrarea reflexelor dinamice și posturale). Prin perseverență și disciplină își aduce contribuția în zona de pediatrie, Pediatrika, focusul fiind pe sugari (copii intre 0-2 ani de viață). Specializarile sunt întărite de workshop-uri și stagii clinice susținute de OMTRO, Vojta, în spitalele din Iași.

Parte din experiența de fizioterapeut de peste 7 ani a dobandit-o în cadrul Centrului de Recuperare Medicală Kinetic Fit. Această experiență a caștigat-o în tratarea afecțiunilor și întârzierilor neuromotorii, tulburărilor din spectrul autism, tulburărilor de coordonare și statică vertebrală (mers și echilibru), deformări ale coloanei vertebrale, diformităților craniene.

Andreea Elena Blănaru

Fizioterapeut cu specializare în Terapie Schroth

Fizioterapeut dedicat Pediatrika, copii și adolescenți 5-18 ani, în cadrul Clinicii Alchimeia. Este fizioterpeut- specializata în Terapie Schroth- Terapia tridimensionala a scoliozei idiopatice.

Are o experiență de peste 5 ani dobândită în cadrul Centrului de Recuperare Medicală Kinetic Fit.

Deține competențe în afecțiuni ale sistemului neuro-musculo-artro-kinetic , tulburări de coordonare și statică vertebrală (mers și echilibru), asimetrii posturale, deformări ale coloanei vertebrale, torticolis, traumatisme osoase , traumatismele tesutului moale.

Andreea Ciobanu

Fizioterapeut cu specializare în recuperare pediatrie

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, Andreea se remarcă prin profesionalism și perseverență. Adaptează și particularizează planul de tratament în funcție de nevoile, evoluția și diagnosticul pacientului și se distinge prin empatia și creativitatea în interacțiunea cu copiii. A urmat cursuri OMTRO iar în ultima perioada se axează pe recuperarea pediatrică, urmând cursuri ce țin de dezvoltarea motorie și cognitivă din primii ani de viață, reflexe arhaice și stimularea senzorio-motorie, ontogeneza motorie ideală. Are o atitudine pozitivă și încurajează copiii și aparținătorii acestora să ducă până la capăt obiectivul propus.

Rucsandra Onofrei

Fizioterapeut cu specializare în terapia 3D SCHROTH

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași, cu specializarea în Kinetoterapie și Motricitate Specială, având o experiență de 10 ani în domeniul recuperării medicale, dintre care ultimii 7 ani în cadrul centrului KinetiFit. De asemenea, Rucsandra are  specializarea de Terapeut 3D Schroth cu rezultate foarte bune în rândul micilor pacienți.

Profund dedicată acestei meserii, simțind o conexiune profundă cu fiecare pacient și oferindu-le întotdeauna starea de prezentă atunci când este implicate în programul de terapie, ea crede cu tărie că acest domeniu îmi permite să combine empatia cu capacitatea de a-i ajuta să își îmbunătățească starea de sănătate.

Misiunea ei în Alchimeia este să aducă motivație pentru o viață echilibrată și să sublinieze importanța exercițiului fizic în starea de sănătate.

Theodora Preda

Fizioterapeut Terapii Adulți (masaj și fizioterapie) și kinetoterapie

Theodora, cu o experiență de 5 ani dobândită în domeniul recuperării, se remarcă prin empatie și implicare în lucrul cu pacienții săi. Atenția la detalii este un alt atu care îi servește în activitatea sa profesională.

Mălina Alexandrescu

Fizioterapeut

Absolventa a facultății de Educație fizică și sport,specializarea Kinetoterapie și motricitate speciala și în prezent masterandă in  traumatologie sportivă ,cu stagii Erasmus efectuate înafara tarii, Mălina este o persoana empatică, dedicata și atenta la detalii, focusata mereu pe nevoile pacientului.

Alexandra Elena Savin

Fizioterapeut

Dorința de dezvoltare și cunoașterea au făcut să caute și să accepte provocări care au dus la dezvoltarea profesională în cei 6 ani de activitate ca fizioterapeut. Empatia și comunicarea sunt calități pe care, Alexandra le oferă pacienților și colegilor deopotrivă.

Ionuț Sâmbotin

Fizioterapeut

“Ionuț este absolvent al facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul UMF “Grigore T. Popa” Iași, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniul recuperării medicale, Ionuț este mereu focusat pe starea de bine a pacienților. Calmul, empatia și optimismul se numără printre calitățile lui.”

Mihai Onuț

Fizioterapeut

Medaliat cu Aur la campionatul mondial de masaj categoria Chair Massage, Mihai provine dintr-o familie de terapeuți maseuri, alături de frații săi conduce o echipă de terapeuți în zona Bucovinei, iar în cadrul clinicii Alchimeia îmbină atât partea de masaj terapeutic cu tehnici complementare ale terapiilor de inspirație estică și vestică și cu fizioterapia în recuperare. Perseverența și dorința de a face bine îl caracterizează pe colegul nostru, aceste calități fiind atuuri în activitatea lui profesională de fizioterapeut.

Nicolae Sandu

Fizioterapeut

Nicu este absolvent al Facultății de Balneofiziokinetoterapie și recuperare și în prezent urmează cursul de master Bioingineria Reabilitării în cadrul U.M.F. Iași, având experiență de aproximativ 1 an în domeniu. Centrul Alchimeia reprezintă o rampă de dezvoltare pe partea profesională pentru colegul nostru și drept urmare ne vom aștepta din partea lui la multe rezultate pozitive.  Calmul și comunicarea cu pacienții reprezintă caracteristicile de bază pe care le asociază cu tehnicile de masaj și terapie manuală de care dispune, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Anca Butnaru

Fizioterapeut

Membră a departamentului de Terapie Adulți a Clinicii Alchimeia, Anca este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea kinetoterapie și motricitate specială. Se remarcă prin dorință de cunoaștere, implicare și profesionalism, fiind oricând disponibilă să vină în ajutorul celor care au nevoie.

Seriozitatea, dedicarea și empatia sunt calitățile ce o caracterizează, acestea aducând plus de valoare la profesionalismul ei.

Andra Maria Dimitriu

Fizioterapeut

Andra este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, iar studenția i-a fost îmbogățită cu diverse proiecte de practică/voluntariat în cadrul domeniului. Se remarcă prin firea plină de entuziasm, profesionalismul, empatia și dorința de a descoperi lucruri noi. Spiritul jovial și optimismul îi conturează celelalte atuuri și îi dau încredere fiecărui pacient.

Vlad Lacatușu

Fizioterapeut

Vlad Lacatusu, fizioterapeut in cadrul departamentului Terapii adulti (masaj si fizioterapie).     Vlad, este fizioterapeut al clinicii Alchimeia, cu experienta atat in Romania, cat si in Turcia.   Empatia, atentia si adaptibilitatea il caracterizeaza pe colegul nostru, aceste calitati fiind folosite si in activitatea lui profesionala.

Alexandra Climatiano

Fizioterapeut

Alexandra activează în departamentul de Terapii Adulți, cu experiență dobândită atât în România cât și în Spania, unde a lucrat cu diverse patologii. Empatia și adaptabilitatea o caracterizează pe colega noastră, aceste atuuri fiind folosite în cariera sa.

Dănuț-Gabriel Trifan

Fizioterapeut

La început de drum și plin de entuziasm, Dani este fizioterapeut în cadrul departamentului Terapii Adulți al clinicii Alchimeia. Dintotdeauna empatizând cu cei în nevoi și suferințe, acesta este motivul pentru care a ales profesia de fizioterapeut, astfel încât prin cunoștințele și abilitățile sale să fie de folos pacienților. Fire sociabilă, prietenoasă, respectuoasă și care se simte în elementul său atunci când este chemat spre a da o mână de ajutor, lui Dănuț îi face plăcere să abordeze diferite cazuri care prezintă provocări, ambiția fiind motivul ascensiunii sale profesionale.

Iulian Bălașa

Fizioterapeut

Iulian caută mereu să aducă alinare ca terapeut, atât prin grija sa pentru pacient, cât și prin conduita deontologică reflectată. Mereu într-o relație bună cu persoanele din jur, el reușește să aducă cu talentul, experiența și grija sa recunoștința pe chipul fiecărui pacient.

Alexandru Gherasim

Fizioterapeut departament Terapii Adulti

Alex, datorita pasiunii pentru sport si recuperare, a finalizat studiile de licenta in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare.

Experienta acumulata de-a lungul practicarii profesiei de fiziokinetoterapeut, empatia si ambitia sunt principalele atuurile ale acestuia, calitati folosite si in activitatea sa profesionala.

Ramona Oprisan

Manager Relatii Clienti & Customer Experience Specialist

Cu o experiență de peste 13 ani în coordonarea și managementul departamentelor de relații cu clienții din sectorul medical, Ramona are o înțelegere profundă a nevoilor și așteptărilor pacienților în ceea ce privește serviciile medicale. Se implică activ în îmbunătățirea proceselor de comunicare, gestionarea eficientă a programărilor și în asigurarea unei experiențe globale pozitive pentru pacienți.

Cu o fire creativă, contribuie semnificativ la identificarea și implementarea strategiilor destinate îmbunătățirii experienței pacientului, punând accent pe siguranță, calitate și satisfacția acestora. Ramona este dedicată creării unei atmosfere în care pacienții se simt în siguranță și înțeleși, punând întotdeauna nevoile acestora pe primul plan.

Andreea Iacob

Front Desk Officer

Andreea Agapi

Front Desk Officer

Alexandra Ursaciuc

Front Desk Officer

Mihaela Maxim

Front Desk Officer

Ana Bîrsa

Asistent Medical

Ioana Verdes

Front Desk Officer

Irina Florea

Front Desk Officer

Paduraru Elena

Front Desk Officer

Marcela Baciu

Manager General

Oana Ianoș

Asistent Manager

Ionela Loredana Lemnaru

Manager Vânzări

No Results Found

CARIERĂ

Lansăm o invitație,
hai în echipă!

  Suntem în permanentă căutare de oameni buni, motivați și orientați către rezultat.

  Dacă simți că ești omul potrivit care să ni se alăture, trimite-ne CV-ul tău, alături de o fotografie cu tine, la adresa angajari@alchimeia.ro sau completează formularul alăturat.

  Ulterior, colegii noștri vor reveni către tine pentru a stabili de comun acord ziua și ora interviului.

  Te așteptăm în echipa Alchimeia!
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare