Despre noi

Recuperarea medicală trasformațională pe care clinica Alchimeia o propune pacienților de toate vârstele este practicată în ultimii ani la rang de artă. Cunoștințe noi din neuroștiință, (conștient, subconștient și inconștient) fiind aplicate în tehnici de recuperare integrative cu efecte benefice timp îndelungat.

Alege un program de recuperare integrativ și personalizat, axat pe toate cele 3 planuri care influențează sănătatea: fizic-mental-emoțional. Atunci când acestea sunt în echilibru, calitatea vieții se îmbunătățește semnificativ.

Terapia revoluționară H3®

Alchimeia îți propune Terapia sistemică neuro-funcțională H3® – o alternativă la tratamentele de moment ale simptomatologiei.

“Prin această terapie mergem dincolo de corp și ne uităm în propria minte, în propriul suflet. Căutăm răspunsuri care se transformă în soluții reale la problemele medicale, cu focus pe cele trei componente esențiale ale călătoriei către vindecare: partea mentală, emoțională și cea fizică.”

Fizioterapeut și Fondator Alchimeia
1
Ani de Experiență
în Recuperare Medicală
1 +
Specialiști în echipă
(Medici și Fizioterapeuți)
1
camere de terapie și tratament
într-o clinică de 1150 mp
1 +
Specializări medicale
și peste 30 terapii individuale

Istoricul Alchimeia

Povestea noastră începe în martie 2014 cu lansarea centrului de recuperare medicală KineticFit.

Înființat de către fizioterapeutul Alexandru Baciu, după 9 ani de activitate și peste 300.000 programări efectuate, Kinetic Fit s-a transformat în anul 2023 Alchimeia.

Clinica de Recuperare Medicală Alchimeia vine pe piața serviciilor medicale cu 8 specializări dintre care 3 în premieră (ortopedie pediatrică, somnologie și neurologie).

Spațiul clinicii are astăzi 1.150 mp amenajați în 30 camere de terapie și tratament, cu o capacitate zilnică de tratament de 500 persoane, având 36 specialiști (medici și fizioterapeuți).

MEDICI ȘI FIZIOTERAPEUȚI

Specialiștii Alchimeia

Scopul echipei Alchimeia este de a furniza terapii de recuperare medicală de calitate și de a răspunde nevoilor pacienților într-un mod eficient și profesionist, oferind suport medical, dar și moral.

Echipa Alchimeia își propune să fie inovatoare, să investească în educația continuă a angajaților și a pacienților și să aducă pe piață tehnologii de ultimă generație, pentru a-și îmbunătăți constant serviciile. Ne recomandă o echipă experimentată, formată din practicieni în domeniul recuperării, oameni cu empatie și respect față de pacient.

alchimeia.ro-misiune

CE NE MOTIVEAZĂ

Misiunea Alchimeia

Misiunea noastră e să schimbăm convingeri limitative și să îți oferim o perspectivă distinctă asupra a ceea ce înseamnă un proces de vindecare complet.

Credem cu adevărat că organismul uman își menține sau își redobândește sănătatea atunci când toate cele 3 planuri, fizic, mental și emoțional sunt în echilibru. Acest plan îl propunem tuturor celor care ne trec pragul, pentru a-ți putea oferi experiența unui proces transformațional care să-ți redea starea de bine, acum, cât și pe termen îndelungat.

despre

CARIERĂ

Lansăm o invitație,
hai în echipă!

    Suntem în permanentă căutare de oameni buni, motivați și orientați către rezultat.

    Dacă simți că ești omul potrivit care să ni se alăture, trimite-ne CV-ul tău, alături de o fotografie cu tine, la adresa angajari@alchimeia.ro sau completează formularul alăturat.

    Ulterior, colegii noștri vor reveni către tine pentru a stabili de comun acord ziua și ora interviului.

    Te așteptăm în echipa Alchimeia!