Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Site-ul este în transformare, în câteva zile actualizările vor fi gata, iar experiența navigării va fi îmbunătățită. Mulțumim pentru înțelegere.

Terapia TECAR

Alchimeia promovează atât metode tradiționale de tratament, cât și terapii moderne, revoluționare. Terapia TECAR (Transfer de energie capacitiv și rezistiv) se numără printre acestea, rolul acesteia fiind de a stimula procesul natural de vindecare al organismului cu ajutorul  energiei electromagnetice.

Rulează videoul

Ce este terapia TECAR?

Pacienții pot recurge la terapia Tecar pentru ameliorarea anumitor efecte ale traumelor, pentru vindecarea problemelor musculare și a celor articulare – utilizând-o pe post de alternativă la intervenții chirurgicale sau la  tratamente invazive.

Reglarea intensității energiei utilizate în timpul terapiei permite intervenția în profunzime sau la un nivel mai superficial, în funcție de obiective și de starea pacientului, în conformitate cu planul de tratament, dar și răspunsul la aceasta.

Care sunt principiile de bază ale terapiei TECAR?

Terapia TECAR se bazează pe termoterapia profundă, principiile de bază fiind:

Ameliorează durerea cu terapia TECAR

Când să programezi o ședință de terapie TECAR?

Terapia Tecar poate fi inclusă într-un plan complex de tratament, în sensul că este eficientă inclusiv în cazul pacienților care urmează și alt tip de terapie. Poate fi utilizată în următoarele cazuri:

Cum decurge o ședință de terapie TECAR?

Terapeutul utilizează un aparat care emite un curent electric de înaltă frecvență pentru a aplica energie direct pe zona afectată. Inițial, pe piele se aplică un gel care ajută la conducerea curentului în profunzime în mod eficient. Mișcările efectuate sunt circulare, iar intensitatea curentului este reglabilă, pentru ca terapia să fie personalizată și adaptată la nevoile și obiectivele pacientului.

Terapia TECAR nu este dureroasă, însă unii pacienți pot resimți un anumit grad de căldură pe zona pe care se aplică dispozitivul. În funcție de feedback-ul acestuia, specialistul va ajusta intensitatea curentului, în așa fel încât gradul de disconfort să nu fie ridicat și pacientul să nu se confrunte cu efecte adverse, fie ele chiar și de moment.

Cât durează tratamentul bazat pe terapia TECAR?

Planurile de tratament sunt complet personalizate, pentru ca rezultatele să fie cât mai bune și să apară cât mai repede. Dacă o sesiune de terapie durează de obicei între 15-20 de minute, răspunsul organismului pacientului va dicta durata tratamentului. În unele cazuri, rezultatele apar după doar câteva ședințe, însă acest lucru diferă de la o situație la alta.

Servicii TECAR

Servicii complementare sugerate

Fă-ți o programare

Dacă dorești să faci o programare sau să afli detalii despre terapiile noastre, te rugăm să ne contactezi la numărul afișat sau să completezi formularul de mai jos.
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare